Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2024 р., 13:51
Один із пошкоджених будинків — 10-ти поверхівка в Ірпені на вулиці Северинівська, 162 на 40 квартир. 
10 Лютого, 2024 р., 23:43
На Київщині тривають змагання Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Вже завершені змагання на рівні шкіл. 5 лютого стартували змагання другого етапу – на рівні громад. Про це під час брифінгу розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
10 Лютого, 2024 р., 23:41
На Київщині в рамках єВідновлення сформовано понад 800 сертифікатів на купівлю житла та отримання коштів на будівництво нового житла на понад 2,5 млрд грн. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
09 Лютого, 2024 р., 13:33
З метою забезпечення ефективного діалогу та об'єднання зусиль влади і бізнесу для подолання викликів та наслідків, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату, створення економічних умов для відновлення, модернізації і зростання економіки України, заохочення повернення громадян України, які вимушено залишили Батьківщину внаслідок збройної агресії
08 Лютого, 2024 р., 14:07
Місія нашого майбутнього талісмана — відобразити дух нашого регіону, принести удачу спортсменам, підбадьорювати учасників та створювати атмосферу на змаганнях.     Віримо, що Ваші ідеї будуть креативними, а тому найкраще презентують Київщину. Допоможіть нашим командам знайти друга, з яким пліч-о-пліч переможемо.     Долучайтеся, пропонуйте, творіть!  
06 Лютого, 2024 р., 13:17
Сьогодні, 06 лютого, під головуванням першого заступника голови Бориспільської районної державної адміністрації Київської області Галини Савчук, відповідно до розділу ІІІ пункту 9 наказу ДСНС  України від 03.01.2024 № 8 «Про затвердження Організаційно-методичних вказівок з підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях на 2024-2025 роки», проведенні одноденні навчальні збори фахівців з питань цивільного захисту територіальних громад Бориспільського району щодо реалізації заходів захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.  
30 Січня, 2024 р., 20:27
Сьогодні, 30 січня, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу нараду з головами територіальних громад та керівниками силових структур Бориспільського району щодо актуальних питань життєдіяльності району в умовах сьогодення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора