Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Бориспільщині відбулися заходи з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2024 16:27
Кількість переглядів: 118

Фото без опису8 травня, в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні начальник Бориспільської  РВА Київської області Руслан Дяченко спільно з заступником голови Київської ОДА Жанною Осипенко поклали квіти до підніжжя пам’ятника воїнам-односельцям, які загинули в роки Другої світової війни, що у селі Вишеньки Бориспільського району.

Присутні вшанували загиблих у Другій світовій війні та наших воїнів, що полягли захищаючи Україну від російських агресорів.

Через роки ми знову відчуваємо на собі нацистську загрозу. Ворог змінився, методи ті ж самі. 

Сьогодні згадуємо жахливі події Другої світової війни, вшановуємо всіх безневинних жертв нацизму. Схиляємо голови в пам’ять про невтомну боротьбу людей проти зла. Тоді факт непримирення та боротьби з нацизмом звільнив світ від загрози глобальної катастрофи.

Зараз ми так само боремось зі злом і дуже чітко усвідомлюємо, що в цивілізованому світі має бути мир та свобода. Ніяких альтернатив. 

Сьогодні світ згадує пекельний нацизм Другої світової війни, щоб віддати шану загиблим, згадує дієві методи боротьби з нацизмом, які критично необхідні в допомозі Україні. Разом проти нацизму, разом проти агресії та терору.

Наша єдність і спільна рішучість є ключем до перемоги. Ми повинні зрозуміти і прийняти уроки минулого, щоб діяти й захищати. На кожному з нас лежить відповідальність за збереження миру, наших кордонів та майбутнього наших дітей. Кожен має сповна усвідомити цю відповідальність. 

Тільки разом, об'єднавши свої сили та рішучість, ми зможемо досягти Перемоги. Тому нехай сьогоднішня дата стане ще одним поштовхом до боротьби для кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора