Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Вороньківській територіальній громаді відкрито два класи безпеки

Дата: 01.05.2024 16:02
Кількість переглядів: 78

Фото без опису29 квітня 2024 року два класи безпеки відкрили у Вороньківській територіальній громаді Бориспільського району Київської області: у Мирненському та Сошниківському ліцеях. 

Класи безпеки створено відповідно до методичних рекомендацій, де передбачено зонування освітнього простору, а саме: зона пожежної та мінної безпеки, зона безпеки життєдіяльності та домедичної допомоги. А щоб уроки у класі безпеки стали ще цікавішими у новостворених класах міститься багато продукції від компанії UNICEF.

Загалом в районі функціонує та проводиться навчання у 16 класах безпеки та 1 хабі безпеки.

Нагадаємо, що «Клас безпеки» - це всеукраїнський проєкт, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Створення таких класів також передбачено Планом основних заходів цивільного захисту Бориспільського району Київської області на 2024 рік.

Спільна ініціатива районної військової адміністрації, освітян та рятувальників району продовжується задля створення для наших дітей безпечного освітнього середовища.

Наша мета – створення класів безпеки у кожній громаді нашого району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора