Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У РВА відбулася щотижнева нарада начальника адміністрації з головами територіальних громад та керівниками силових структур Бориспільського району 

Дата: 30.04.2024 23:33
Кількість переглядів: 151

Фото без описуСьогодні, 30 квітня, начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан ДЯЧЕНКО провів щотижневу нараду з керівниками силових структур, головами територіальних громад Бориспільського району та представниками Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Розпочинаючи нараду, Руслан ДЯЧЕНКО озвучив основні питання, які винесені на розгляд присутніх. 

Насамперед, присутні заслухали інформацію головного державного інспектора Центрального міжрегіонального управління державної служби з питань праці, Олексія Манчевського щодо актуальних питань у сфері охорони праці для підприємств та установ в умовах дії воєнного стану. Зокрема:

  • про основні види та причини нещасних випадків на виробництві;
  • про недоліки виявлені під час розслідування нещасних випадків на виробництві;
  • про зменшення рівня незадекларованої праці, попередження та запобігання виробничого травматизму.

Окремо, Олексій Манчевський, зупинився на питанні проведення медичних оглядів працівників, атестації робочих місць та лабораторних дослідженнях умов праці.

Про належну підготовку закладів освіти в яких заплановано проведення Національного мультипредметного тестування, у свою чергу, доповіла Олена Сергєєва, виконувач обов’язків начальника відділу гуманітарного розвитку Бориспільської районної державної адміністрації Київської області. Як зазначила Олена Сергєєва, в даний момент необхідно забезпечити підготовку семи закладів району,  визначених центрами тестування, в частині організації робочих місць з доступом до мережі інтернет і джерел живлення та забезпечити організоване підвезення учнів 11 класів до місць проведення тестувань.  

Крім того, присутні заслухали та обговорили стан виконання поставлених завдань відповідно до законодавства України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію, організацію та здійснення оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення їх своєчасного прибуття до РТЦК та СП, з метою укомплектування військ Збройних Сил України. Обговорили проблемні питання під час проведення мобілізації на території Бориспільського району та шляхи їх вирішення. 

На завершення наради Руслан Дяченко акцентував увагу присутніх на необхідності неухильного дотримання Порядку проведення масових заходів на території Київської області в умовах правового режиму воєнного стану, затвердженого протоколом Ради оборони Київської області від 07.07.2022 № 145, дотриманні вимог пожежної безпеки у приміщеннях і на території культових споруд району та обов’язковому дотримані комендантської години у період Великодніх свят. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора