Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безпека на Великдень. У РВА відбулася зустріч із духовенством району 

Дата: 25.04.2024 16:41
Кількість переглядів: 58

Фото без описуСьогодні, 25 квітня, начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан Дяченко провів зустріч із духовенством Бориспільщини за участі керівників силового блоку Бориспільського району щодо вжиття заходів безпеки під час відзначення свята Великодня християнами східного обряду. 

Очільник Бориспільщини закликав присутніх відповідально віднестися до безпеки прихожан та вжити відповідних заходів. Також, Руслан Дяченко наголосив на тому, що у ніч із суботи 4 травня на неділю 5 травня комендантська година діятиме без змін — з 00:00 до 5:00 години. Під час комендантської години богослужіння мають проводитися у онлайн-режимі за закритими дверима. Відвідати храми можливо буде лише після закінчення комендантської години, а у разі повітряної тривоги, обов’язково спускатися в найближче укриття.

«Життя  та  здоров’я кожного українця, кожного жителя Бориспільського району — мій головний пріоритет і найбільша цінність», - зазначив Руслан Дяченко.

Максим Оксамит, провідний інспектор ВЗНС Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформував присутніх про основні правила пожежної та мінної безпеки і наголосив на необхідності їх дотримання, особливо під час богослужінь та у місцях скупчення вірян. Крім того, розповів, як діяти цивільному населенню у разі виникнення пожежі та при виявленні небезпечних вибухових предметів. 

Тарас Кравчук, начальник Бориспільського РУП ГУ НП у Київській області, у свою чергу, інформував присутніх про те, що правоохоронні органи під час Великодніх свят працюватимуть у посиленому режимі та стежитимуть за громадським порядком біля місць проведення богослужінь. Також, зазначив, що з метою уникнення надзвичайних подій, при виявленні підозрілих предметів та при наявності інформації про можливі провокації в обов’язковому порядку інформувати правоохоронні органи. 

На завершення зустрічі, начальник військової адміністрації Руслан Дяченко вкотре наголосив на необхідності чіткого та неухильного дотримання вимог порядку дій у разі отримання сигналів «Повітряна тривога» та «Ракетна небезпека», зокрема, і під час проведення церковних богослужінь. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора