Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Переяславській громаді Бориспільського району одразу на двох спортивних майданчиках відбувся районний  етап "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"  з баскетболу серед дівчат та юнаків

Дата: 18.04.2024 19:38
Кількість переглядів: 51

Фото без опису🔥18.04.2024 у Переяславській громаді Бориспільського району одразу на двох спортивних майданчиках відбувся районний  етап "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"  з баскетболу серед дівчат та юнаків.

🌟Підтримували команди начальник Бориспільської районної військової адміністрації  Київської області Руслан ДЯЧЕНКО, заступник голови Бориспільської районної державної адміністрації Київської області Андрій СИНЯКОВ, начальник відділення Київського обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Ільченко, в.о. начальника відділу гуманітарного розвитку Бориспільської районної державної адміністрації Київської області Олена СЕРГЄЄВА, амбасадор Бориспільського району, бронзова призерка Олімпійських ігор, призерка Чемпіонату світу, чемпіонка Європи з веслування на байдарках, Олена ДЕРЕВЕНКО, Переяславський міський голова Вячеслав САУЛКО, представники громад та закладів освіти.

🏆Змагались за першість у районному етапі шість команд дівчат: команди від Бориспільської, Гірської, Дівичківської, Ташанської, Яготинської та Переяславської територіальних громад та три команди юнаків: команди від Бориспільської, Вороньківської та Переяславської територіальних громад.

🏆Перемогу  та право представляти наш район в обласному етапі Змагань отримали команди юнаків та дівчат Переяславської міської територіальної громади.

Серед юнаків:
🥇1 місце - команада Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха.
🥈2 місце - команда  "Титани" Бориспільського ліцею "Перспектива" імені Володимира Мономаха.
🥉3 місце - команда "Вороньківська сотня" Вороньківського ліцею Вороньківської сільської ради.

Серед дівчат:
🥇1 місце - команда Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха.
🥈2 місце - команда "SUPER SQUIRREL" Яготинського ліцею № 3 Яготинської міської ради.
🥉3 місце - команда "Шершні" Дівичківського ліцею Дівичківської сільської ради.

Щиро вітаємо наших переможців! 👏

Дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість проводити спортивні змагання!

Окрема подяка Переяславській міській територіальній громаді за гостинність та допомогу з організацією і проведенням районних змагань!

Разом до Перемоги💙💛

#разомпереможемо #шкільніліги #плічопліч #scl #scl_kyivregion #київщина



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора