Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ГЕНДЕРНО ЗУМОВЛЕНОГО НАСИЛЬСТВА НА КИЇВЩИНІ ОБГОВОРИЛИ ПІД ЧАС ФОРУМУ В БРОВАРАХ

Дата: 17.05.2023 10:42
Кількість переглядів: 69

Фото без описуПредставники Служби у справах дітей та сім’ї Київської ОВА взяли участь у форумі «Удосконалення механізму перенаправлення у наданні послуг особам, які постраждали від гендерно зумовленого насильства». Захід проходив у двох форматах: офлайн – у комунальному закладі клубного типу «Культурно-інноваційна платформа «ТепЛиця», місто Бровари, та онлайн через платформу ZOOM. Учасниками заходу стали понад 120 представників і представниць різних організацій і структур з усіх куточків Київщини.

Захід проходив у межах проєкту «Розбудова потенціалу жіночих організацій для запобігання та захисту жінок та дівчат від гендерного зумовленого насильства», що здійснюється ВГО «Жіночий консорціум України» за підтримки Міжнародного медичного корпусу, USAID у партнерстві із ГО «Київська Школа Рівних Можливостей».

Мета форуму – консолідувати зусилля для посилення та підвищення ефективності діяльності, розвитку партнерської взаємодії, розбудови системи перенаправлення в напрямку запобігання й реагування на гендерно зумовлене насильство (ГЗН), розширення можливостей надання послуг постраждалим від нього, вироблення спільного бачення механізмів, процедур, дій провадження перенаправлення в напрямку запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство в регіоні.

Крім того, учасникам форуму презентували Карту послуг, бази організацій із запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство, психологічної, юридичної, соціальної, гуманітарної допомоги для жінок і дівчат Київського, Житомирського, Чернігівського, Сумського, Львівського, Чернівецького, Одеського та Запорізького регіонів. Із нею можна ознайомитися за посиланням.

Також присутні ознайомилися зі Звітом проведеного на Київщині моніторингу послуг для постраждалих жінок і дівчат від ГЗН та визначення потреб у сфері запобігання та реагування на ГЗН.

По завершенню заходу громадські організації та державні структури, що надають послуги постраждалим у регіоні, підписали Меморандум про партнерство, взаємодію та перенаправлення в напрямку запобігання та реагування на ГЗН.

Джерело: офіційний веб-сайт КОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора