Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася щотижнева нарада з актуальних питань життєдіяльності Бориспільщини

Дата: 27.02.2024 20:37
Кількість переглядів: 118

Фото без описуСьогодні, 27 лютого, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу нараду з головами територіальних громад та керівниками силових структур Бориспільського району щодо актуальних питань життєдіяльності району в умовах сьогодення.

Насамперед, присутні заслухали та обговорили стан виконання поставлених завдань відповідно до законодавства України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію, організацію та здійснення оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення їх своєчасного прибуття до РТЦК та СП, з метою укомплектування військ Збройних Сил України. Обговорили проблемні питання під час проведення мобілізації на території Бориспільського району та шляхи їх вирішення. 

Голови територіальних громад району, у свою чергу, доповіли про поточний стан справ у територіальних громадах Бориспільського району.

Про проведення перевірок стану готовності до пропуску льодоходу, повені та паводків, органів місцевого самоврядування, які можуть потрапити у зону підтоплення, у свою чергу, розповіла начальник відділу з питань цивільного захисту населення адміністрації Оксана Черниш. 

На завершення, начальник військової адміністрації Руслан Дяченко зазначив, що за підсумками наради будуть прийняті відповідні доручення, виконання яких має відбутися у встановлені терміни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора