Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проєкт “Дитячій садочок на дому для дітей раннього віку”

Дата: 18.01.2024 10:35
Кількість переглядів: 43

Фото без описуВсеукраїнський фонд «Крок за кроком» анонсує проєкт “Дитячій садочок на дому для дітей раннього віку”, що реалізується за ініціатива Міжнародної організації праці (МОП) та спрямована на підтримку й розширення можливостей жінок з дітьми вийти на ринок праці в Україні.

Відповідно до Проєкту Закону 8030 "Про дошкільну освіту", що готується до другого читання, та який визнає домашні дитячі садки ключовою формою догляду за дітьми, цей проєкт має на меті пілотування моделі організації дитячих садочків на дому, документування досвіду та розробку рекомендацій для подальшого поширення кращих практик.

Після проходження навчання найвмотивованіші п’ять учасниць отримають гранти до 4 000 доларів США кожна на відкриття свого дитячого садка домашнього типу. А досвідчені ментори та експерти стануть наставниками й нададуть підтримку для забезпечення сталого успіху створених послуг. 

До участі запрошуються жінки віком від 18 до 54 років, що мешкають у Київській та Житомирській областях, готові до створення власного дитячого садочка домашнього типу, мають час і відчувають здатність підтримати інших жінок і маленьких дітей у своїй громаді!

Проєкт “Дитячій садочок на дому для дітей раннього віку”


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора