Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася щотижнева нарада з актуальних питань життєдіяльності Бориспільщини 

Дата: 30.01.2024 20:27
Кількість переглядів: 150

Фото без описуСьогодні, 30 січня, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу нараду з головами територіальних громад та керівниками силових структур Бориспільського району щодо актуальних питань життєдіяльності району в умовах сьогодення.

Розпочинаючи нараду, Руслан ДЯЧЕНКО озвучив основні питання, які винесені на розгляд присутніх. 

В цілому, йшлося про виконання територіальними громадами поставлених завдань відповідно до законодавства України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію, організації оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення їх своєчасного прибуття до РТЦК та СП з метою укомплектування військ Збройних Сил України. Обговорили проблемні питання під час проведення мобілізації на території Бориспільського району та шляхи їх вирішення. 

Голови територіальних громад району, у свою чергу, доповіли про поточний стан справ у територіальних громадах Бориспільського району. Зокрема:

  • про забезпечення захисту об’єктів енергетичної інфраструктури;
  • про функціонування пунктів незламності;
  • про роботу місцевих робочих груп «Прозорість та підзвітність». 

На завершення, начальник військової адміністрації Руслан Дяченко зазначив, що за підсумками наради будуть прийняті відповідні доручення, виконання яких має відбутися у встановлені терміни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора