Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Штабні тренування Студениківської сільської ради

Дата: 21.12.2023 01:49
Кількість переглядів: 122

Фото без описуДнями, перший заступник голови Бориспільської районної державної адміністрації Київської області Галина САВЧУК та представники відділу з питань цивільного захисту населення спільно з рятувальниками Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області взяли участь в штабних тренуваннях Студениківської сільської ради. 

Метою даних тренувань стало відпрацювання злагодженості дій та перевірка готовності сил і засобів Студениківської субланки Бориспільської районної ланки до ліквідації надзвичайної ситуації, зокрема виконання робіт з відновлення мереж та об’єктів водопостачання. Кожен керівник доповів про дії в разі виникнення надзвичайної ситуації та про дії при необхідності організації евакуації населення, також була продемонстрована техніка, яка може залучатися до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Дані штабні тренування були завершальними тренуваннями субланок Бориспільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Київської області у 2023 році, всі інші 10 субланок районної ланки вже провели штабні тренування згідно з затвердженим графіком. Проведення штабних тренувань в громадах Бориспільського району  було відзначено фахівцями ГУ ДСНС України в Київській області на належному рівні.

Такі тренування відповідно до постанови КМУ від 26.06.2013 № 443 (зі змінами та доповненнями) проводяться щороку. Тому у 2024 році робота в даному напрямку буде продовжуватися та працівниками районної військової адміністрації буде забезпечено методичне керівництво та надання практичної допомоги громадам району під час підготовки до проведення штабних тренувань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора