Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Українські герої – гідні та вільні 

Дата: 21.11.2023 17:01
Кількість переглядів: 413

Фото без опису21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року. 

Під час щотижневої наради із керівниками силових структур та головами територіальних громад району, 21 листопада, учасники наради вшанували пам’ять загиблих учасників Майдану та Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.  

«Сьогодні ми низько вклоняємося учасникам Революції Гідності та Помаранчевої революції, сильним та доблесним воїнам — усім тим, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення жити у вільній, демократичній й суверенній державі. 

У час нинішніх важких випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту суверенітету та свободи України, разом розбудовувати сильне демократичне суспільство, впевнено прямувати європейським шляхом розвитку до зміцнення української державності. 

Вічна пам’ять подвигу загиблих патріотів, які пішли у вічність заради нашого з вами майбутнього. Хай береже Господь нашу прекрасну Україну та зміцнює віру в день завтрашній! 

Слава Україні! Вічна пам’ять Героям!» 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора