Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено планове штабне тренування

Дата: 14.11.2023 19:32
Кількість переглядів: 240

Фото без описуСьогодні, 14 листопада, під керівництвом начальника Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслана ДЯЧЕНКА та за участі заступника начальника управління - начальника відділу планування заходів цивільного захисту управління організації заходів цивільного захисту ГУ ДСНС України в Київській області – полковника служби цивільного захисту Володимира ЩАСНОГО, було проведено планове штабне тренування Бориспільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в Київській області.

У ході тренування перевірено готовність керівного складу органів управління та сил цивільного захисту району до дій в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2023-2024 з урахуванням військової агресії російської федерації та удосконалено навички керівного складу управління силами спеціалізованих служб до ліквідації надзвичайних ситуації.

До тренування залучались керівний склад органів управління цивільного захисту району, керівники та представники районних спеціалізованих служб цивільного захисту. Також на тренуваннях були присутні голови територіальних громад району.

Основна мета штабного тренування, а саме: вдосконалення злагодженості та оперативності в роботі органів управління та сил цивільного захисту району була досягнута.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора