Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання «круглого столу» з батьками-вихователями та прийомними батьками ДБСТ та ПС Бориспільського району

Дата: 14.10.2023 16:28
Кількість переглядів: 152

Фото без описуДнями, в приміщенні Бориспільської РВА Київської області за участі начальника районної військової адміністрації Руслана Дяченка відбулося засідання «круглого столу» з батьками-вихователями та прийомними батьками ДБСТ та ПС Бориспільського району. 

Тема заходу - «Захист прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях».Фото без опису

Очільник Бориспільщини акцентував увагу присутніх, що наприкінці серпня в Україні створили Координаційний центр із розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який сприяє реформі переходу від інтернатів до прийомних родин. Процес усиновлення спростився, заявку Кандидата можна сформувати онлайн на платформі Дія. 

Фото без описуДіти, що з різних причин залишилися без уваги рідних батьків, потребують особливого піклування держави. У районі на регулярній основі відбуваються заходи, що сприяють налагодженню та покращенню системи догляду. 

На завершення заходу Руслан Дяченко наголосив на необхідності своєчасного інформування служб у справах дітей та сімʼї при виникненні ускладнень або кризової ситуації в родинах, інших обставин, які можуть негативно вплинуть на добробут чи стан дитини.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора