Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака

Дата: 17.10.2023 15:54
Кількість переглядів: 327

Фото без описуНачальник Бориспільської РВА Київської області Руслан ДЯЧЕНКО, спільно із керівниками органів місцевого самоврядування Бориспільського району долучився до розширеного засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

Захід відбувся в онлайн-режимі за участі спеціального представника США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер, голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, голови Уряду Дениса Шмигаля, народних депутатів України, очільників органів виконавчої влади. Серед запрошених гостей – дипломати іноземних країн та представники міжнародних організацій та посли України за кордоном.

Чергове засідання Президії було присвячено Київській області.

Ключове питання — відновлення постраждалих від війни населених пунктів. Йшлося про розробку проектно-кошторисної документації відновлення житла, реалізацію програми відновлення зруйнованих приватних будинків, виплати відповідних компенсацій постраждалим власникам, розмінування територій. Фото без опису

Також детально обговорили початок зимового періоду та захист енергетичної інфраструктури від ворожих атак. Прозоро, чітко та відкрито. 

Як зазначив Андрій Єрмак, не ми обрали важкі часи – вони обрали нас. А значить нам під силу здолати усі труднощі та стати переможцями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора