Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зі святом, захисники та захисниці України!

Дата: 01.10.2023 00:47
Кількість переглядів: 364

Фото без описуШановні військовослужбовці! Захисники та захисниці! Щиро вітаю Вас зі святом, з Днем захисників і захисниць України!

Ви – приклад для наслідування. Ви – справжні Герої сьогодення.

Глибока вдячність всім, хто ніс і несе військову службу, захищаючи українську землю. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями.

Ви виборюєте майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя славетні нащадки козацького роду, воїни Української повстанської армії, Герої Небесної Сотні…

Україна переможе в усіх протистояннях, бо має силу нескорених. Під захистом українських військових та Покрови Пресвятої Богородиці.

Сердечно вітаю Вас та бажаю якнайшвидшої перемоги України, витримки та стійкості духу, здоров’я Вам та Вашим родинам! Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, нехай Богородиця захистить Вас від ворожої кулі, а Господь допоможе перемогти у війні.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих героїв, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вічна їм пам’ять і Слава. Ми всі в боргу перед ними.

Слава Україні!

Героям Слава!

Разом до Перемоги!

 

З повагою

Начальник Бориспільської РВА                                                                    Руслан ДЯЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора