Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У РВА відбулася щотижнева нарада з актуальних питань життєдіяльності Бориспільського району 

Дата: 12.09.2023 19:31
Кількість переглядів: 316

Фото без описуСьогодні, 12 вересня, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу нараду з головами територіальних громад та керівниками силових структур Бориспільського району щодо актуальних питань життєдіяльності району в умовах сьогодення.

Також, участь у нараді взяли Юрій Бриж, керівник Бориспільського підрозділу ПрАТ ДТЕК «Київські регіональні електромережі», Денис Іванов, начальник Бориспільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Київській області та Лариса Улько, заступник начальника-начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Бориспільського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Київській області.

Розпочинаючи нараду, Руслан ДЯЧЕНКО озвучив основні питання, які винесені на розгляд присутніх. В цілому, йшлося про: 

•    діяльність приватних закладів дошкільної та загальної середньої освіти Бориспільського району; 
•    проведення пероральної вакцинації м’ясоїдних тварин в Бориспільському районі.

Крім того, присутні заслухали та обговорили питання безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури комунального сектору Бориспільського району в умовах обмеження енергопостачання та готовність газових установок до початку роботи в опалювальний період 2023/2024 р.

Актуальним на сьогоднішній день залишається питання виконання вимог законодавства України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію. Тому, окрема увага на нараді була приділена питанню щодо проведення оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення їх своєчасного прибуття до РТЦК та СП.

На завершення наради дані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора