Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено оцінку штабних тренувань з органами управління та силами цивільного захисту Золочівської субланки Бориспільської районної ланки ТП ЄДСЦЗ Київської області

Дата: 25.08.2023 22:27
Кількість переглядів: 373

Фото без опису25 серпня 2023 року начальником Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Русланом Дяченком проведено оцінку штабних тренувань з органами управління та силами цивільного захисту Золочівської субланки Бориспільської районної ланки ТП ЄДСЦЗ Київської області на тему: «Дії органів управління Золочівської субланки Бориспільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Київської області у разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із можливим катастрофічним затопленням населених пунктів Золочівської територіальної громади при руйнуванні греблі Київської ГЕС» під головуванням Золочівського сільського голови Олександра Лазаренка.

У тренуваннях прийняли участь представники ГУ ДСНС України у Київській області та їх територіальних підрозділів, представники територіальних підрозділів ГУ НПУ в Київській області, ГУ Держпродспоживслужби у Київській області та інших підприємств, установ та організацій, передбачених планом проведення штабного тренування.

Проведення штабних тренувань було відзначено на належному рівні, навчальні цілі були направлені на перевірку готовності органів управління Золочівської субланки до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, вдосконалення практики та навичок. 

Тренування були проведені відповідно до плану, всі умовні ввідні були відпрацьовані.

Під час підготовки до проведення штабних тренувань працівниками районної військової адміністрації було забезпечено методичне керівництво та надання практичної допомоги працівникам Золочівської сільської ради. Робота працівників районної військової адміністрації в даному напрямку продовжується. Наразі іде підготовка до проведення у вересні поточного року штабних тренувань Переяславської, Бориспільської та Яготинської субланок Бориспільської районної ланки ТП ЄДСЦЗ Київської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора