Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У РВА відбулася благодійна акція для дітей з числа ВПО

Дата: 18.08.2023 20:05
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

Сьогодні, 18 серпня, в Бориспільській РВА Київської області, в рамках благодійної акції, організаторами якої є волонтери благодійної організації «Благодійного фонду «ВЕРОНА БЕНЕФИТ ФОНДЕЙШИН», діти із числа внутрішньо переміщених осіб, які в цьому році йдуть у перший клас отримали набори першачків та багато інших подарунків.

 

Благодійна акція проходила за участі Руслана ДЯЧЕНКА, начальника Бориспільської районної військової адміністрації Київської області, Олексія НАЗАРЕНКА, начальника благодійної організації «Благодійного фонду «ВЕРОНА БЕНЕФИТ ФОНДЕЙШИН», Андрія ХІМІЧА, начальника сектору ювенальної превенції Бориспільського районного управління поліції ГУ НП в Київській області та Максима ОКСАМИТА, провідного інспектора ВЗНС Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області. А почесними гостями заходу стали діти, заради яких усе й відбулося. 

 

Розпочинаючи захід, Руслан Дяченко привітав дітей із початком важливого етапу у їхньому житті — початком навчання:

«Шановні першокласники! Ви майбутнє нашої країни! Бажаю вам успіхів, радісних моментів у шкільному житті та незабутнього часу разом з друзями. Ростіть, розвивайтеся і нехай у Вас буде щасливий навчальний рік!  

 

Я радий, що ваш шлях до знань розпочинається тут, у стінах адміністрації. Ми українці, сильні, вільні та незламні. Ми любимо свою країну, шануємо свою історію, маємо державні символи: гімн, герб та прапор. 

 

Ми живемо у воєнний час. Найважливішою для нас є безпека. Тому, як начальник військової адміністрації наказую Вам чітко виконувати всі вказівки вчителів, слухатись дорослих та відповідально ставитись навчання. 

 

Слава Україні!

Героям Слава!»

Також, у ході заходу, Андрій ХІМІЧ, начальник сектору ювенальної превенції Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, провів інструктаж з техніки безпеки та правил поводження на дорозі, особливо у темну пору доби. Усі діти отримали світловідбиваючі браслети, адже бути помітним у темряві – це найдієвіший спосіб убезпечити себе від неприємностей на дорозі у темний час доби.

 

У свою чергу, працівники Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області, провели короткий урок – ознайомлення з правилами безпеки та правильними діями у разі виникнення надзвичайних ситуаціях, зокрема, пожежної та мінної безпеки, продемонстрували свою пожежно-рятувальну техніку, яку використовують для ліквідації пожеж та інших надзвичайних подій, дозволили дітям приміряти каску та одяг пожежника, потримати спорядження. Усі учасники заходу отримали тематичні пам’ятки та листівки з питань безпеки життєдіяльності.

 

На завершення заходу представники благодійної організації «Благодійного фонду «ВЕРОНА БЕНЕФИТ ФОНДЕЙШИН» підготували для дітей інтерактивну програму з іграми та розвагами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора