Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 28.07.2023 19:20
Кількість переглядів: 959

Фото без описуСьогодні, 28 липня, відбулася зустріч громадських організацій з керівництвом Вороньківської ОТГ за участю спеціалістів ветеринарної служби Бориспільського району, на якій обговорювались питання евтаназії безпритульних собак і котів в зонах виникнення спалаху АЧС.

Працівниками ветеринарної служби і мисливського господарства, які задіяні у ліквідації спалаху захворювання, інформація про наявність безпритульних собак і котів, які можуть бути переносниками вірусу, не підтвердилась.

Тому, заходи щодо знищення собак і котів проводитись не будуть, як у осередку спалаху, так і за її межами.

З метою припинення спекуляцій на даній темі, пункт 15 Плану заходів від 21.07.2023, затвердженого рішенням державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Бориспільській районній державній адміністрації Київської області буде скасовано на позачерговому засіданні зазначеної комісії.

У разі, якщо Ви стали свідком жорстокого поводження з тваринами — одразу інформуйте Бориспільську районну військову адміністрацію Київської області, Бориспільське районне управління Держпродспоживслужби та правоохоронні органи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора