Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Дата: 13.07.2023 10:56
Кількість переглядів: 314

Фото без опису23 травня 2023 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 524, відповідно до якої передбачено створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України (далі – резерв). 

Створення резерву реалізується в рамках експериментального проекту, одним із координаторів якого є НАДС. 

Метою створення резерву є забезпечення районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України (далі – державні органи на деокупованих територіях), персоналом для практичного виконання завдань і функцій держави на цих територіях.

Резерв формується з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях на посадах державної служби (далі — особи) та формується в електронній формі.

Для автоматизації та цифровізації резерву функціонує інформаційно-комунікаційна система, що містить відомості про осіб, зарахованих до резерву згідно з Порядком (далі — система). Технічним адміністратором системи є НАДС.

Зарахування особи до резерву здійснюється на підставі анкети, яка заповнюється в електронній формі за формою згідно з додатком 1 до Порядку. Особа зараховується до резерву, якщо її професійна підготовка та/або професійна компетентність відповідає одному або кільком напрямам роботи, що містяться у додатку 2 до Порядку.

Пріоритетне право на призначення на посади в державних органах на деокупованих територіях з числа осіб, зарахованих до резерву, мають

  • особи із статусом ветерана війни, набутого в установленому законодавством порядку; 
  • внутрішньо переміщені особи; особи, які раніше займали ці посади;
  • особи, які мають досвід роботи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій;
  • особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи  внаслідок збройної агресії проти України.

03 липня 2023 року система розпочала свою роботу.

Здійснити реєстрацію в системі та заповнити анкету можливо за посиланням: https://reserve.nads.gov.ua

Додаткова інформація про реєстрацію в системі, подання анкети для зарахування до резерву, процедуру працевлаштування, роботу з державними органами на деокупованих територіях є на сайті НАДС за посиланням: Резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора