Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева нарада із силовиками району

Дата: 13.06.2023 18:02
Кількість переглядів: 567

Фото без описуСьогодні, 13 червня, начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу нараду з представниками силових структур та головами територіальних громад району щодо актуальних питань життєдіяльності Бориспільщини в умовах сьогодення. 

Про проведення рекрутингової кампанії - набір добровольців, які прагнуть взяти участь у наступальних діях у складі 3 ОШБр «Азов», про реабілітацію та оздоровлення бійців азовського руху (на сьогоднішній день від 60 до 100 військових потребують збереження або відновлення фізичного та психологічного здоров’я), про налагодження співпраці 3 ОШБр з територіальними громадами Бориспільського району, -  доповів Вадим Кудіяров, ЦВС, 3 ОШБр «Азов». 

Актуальним на сьогоднішній день залишається питання цивільного захисту населення. Тому, окрема увага на нараді була приділена питанню щодо укриття населення в захисних спорудах цивільного захисту на території Бориспільського району. 

Начальник Бориспільської РВА Руслан Дяченко вкотре зауважив, що  укриття мають бути у належному стані, забезпечені усім необхідним та у вільному доступі для жителів населених пунктів територіальних громад Бориспільщини цілодобово, особливо у темну пору доби.  

На завершення наради, Руслан Дяченко подякував головам ОТГ за організацію й оперативність у зборі й наданні допомоги для жителів, що постраждали від підриву Каховської ГЕС, за те що, кожна громада та підприємства Бориспільського району долучились до великого волонтерського руху.

За результатами наради дані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора