Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бориспільщина надала допомогу постраждалим жителям Херсонщини

Дата: 13.06.2023 14:17
Кількість переглядів: 262

Фото без описуПідрив Каховської ГЕС. Абсолютно свідомий екоцид. Наслідки катастрофічні. Люди із затопленої Херсонщини втратили все.

Тиждень посиленої роботи. Спільно чи окремо, але допомагають всі. Кожен несений пункт збирає та відправляє допомогу для жителів, що постраждали від підриву Каховської ГЕС. Громади та підприємства Бориспільського району також долучились до великого волонтерського руху. Окрема вдячність Ниві Переяславщини та головам ОТГ Бориспільського району за організацію й оперативність.

Налагоджена чітка комунікація. Адресно відправляється необхідна допомога. Зокрема, за участі Бориспільської районної військової адміністрації Київської області, Золочівської, Вороньківської, Переяславської  та Яготинської громад було відправлено допомогу до Тягинської громади Бериславського району.

Гуманітарна допомога налічувала 18 човнів, автобус, більше 7 кубів питної бутильованої води та тонни бензину, мотори, генератори, бензопили, будівельні інструменти, постільні та продуктові набори, 7,5 тисяч банок консерв, ковдри та коремати, одяг та засоби гігієни, антисептики та медичні препарати, матраси, маскувальні сітки та інше.

Допомога доставлена, люди та надане обладнання вже працює для порятунку!

У нас немає байдужих! Продовжуємо збирати допомогу та облаштовувати місця для тимчасово переміщених осіб. Продовжуємо формувати добровольчі групи для допомоги постраждалим жителям Херсонщини!

Дотримуємось інформаційної тиші, закликаємо світ до допомоги та всю ненависть спрямовуємо в дію!

Разом до ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора