Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Забезпечення функціонування вуличного освітлення у населених пунктах Бориспільщини, - головне питання наради

Дата: 16.05.2023 18:18
Кількість переглядів: 367

Фото без описуСьогодні, 16 травня, начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу нараду з представниками силових структур та головами територіальних громад району щодо актуальних питань життєдіяльності Бориспільщини в умовах сьогодення. 

Основне й найголовніше питання наради: забезпечення належного функціонування вуличного освітлення у населених пунктах Бориспільського району.   

З початку цього року енергетична ситуація в країні та області дещо стабілізувалась, скоротився час комендантської години, збільшився світловий день, що дало змогу використовувати вуличне освітлення у повній мірі для забезпечення благоустрою населених пунктів, безпеки та комфорту мешканців громад району у темний час доби. 

Але, проаналізувавши ситуацію щодо стану забезпечення населених пунктів Бориспільщини вуличним освітленням, дійшли висновку, що не всі населені пункти району забезпечені якісним та справедливим вуличним освітленням.

Очільник Бориспільщини, у свою чергу зауважив, що питання функціонування вуличного освітлення у  населених пунктах району перебуває на постійному контролі Бориспільської районної військової адміністрації Київської області, тому, заслухавши думку присутніх з даного питання, рекомендував міським та сільським головам територіальних громад району вжити заходи щодо функціонування вуличного освітлення у населених пунктах Бориспільського району у вечірній час з 21:00 до 24:00, з урахуванням рекомендацій правоохоронних та військових структур району.

Також, у ході наради присутні заслухали та обговорили ряд не менш важливих питань, серед яких:

  • вжиття заходів, спрямованих на реалізацію Концепції безпеки закладів освіти в Бориспільському районі;
  • популяризація послуг державної служби зайнятості, зокрема: інформування про актуальні вакансії на ринку праці та активні програми служби зайнятості, спрямовані на утворення нових та збереження існуючих робочих місць, розвиток бізнесу та забезпечення населення шляхом надання фінансової допомоги. 

Актуальним на сьогоднішній день залишається питання цивільного захисту населення. Тому, окрема увага на нараді була приділена питанню підготовки до штабних навчань з питань цивільного захисту в територіальних громадах Бориспільського району.

Крім того, Руслан Дяченко поінформував присутніх, що 17 дітей Бориспільщини стали учасниками літературного дитячого конкурсу «Вірю в нашу Святу Перемогу!», генеральним партнером якого є  Благодійний фонд «Нова Країна». 

На завершення наради були дані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора