Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У РВА відбулася щотижнева нарада із представниками силових структур району

Дата: 26.04.2023 18:13
Кількість переглядів: 472

Начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу нараду з представниками силових структур та головами територіальних громад району. 

Нарада відбулася за участі Костянтина Катаєва, директора департаменту цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами Київської обласної військової адміністрації. 

Основні актуальні питання, що були заслухані та опрацьовані під час наради: 

  • впровадження місцевих автоматизованих систем центрального оповіщення на території Бориспільського району;
  • виявлення та комісійні обстеження приватних закладів освіти, оздоровлення та закладів по виробництву питної води;

Також, у ході наради начальника РВА Руслана Дяченка було поінформовано про ситуацію із станом злочинності у районі, рівнем забезпечення безпеки населення та охорони громадського порядку у період Великодніх та поминальних днів в умовах воєнного стану. 

Актуальним на сьогоднішній день залишається питання виконання вимог законодавства України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію. Тому, окрема увага на нараді була приділена питанню виконання мобілізаційних заходів у І кварталі 2023 року.

Завершуючи нараду, Руслан Дяченко, вкотре, наголосив на необхідності й надалі проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання інформаційної тиші в соціальних мережах, заборони відвідування лісів у період воєнного стану та заборони використання будь-яких плавальних засобів по всьому басейну річки Дніпро в межах Бориспільського району Київської області. 

За результатами наради дані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора