Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Руслан Дяченко провів чергове засідання колегії РВА

Дата: 26.04.2023 18:06
Кількість переглядів: 343

Фото без опису26 квітня начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів чергове засідання колегії районної військової  адміністрації. 

Серед запрошених - заступники голови та начальники структурних підрозділів адміністрації, керівництво Бориспільської районної ради Київської області, керівники регіональних органів влади, медичних, військових та правоохоронних структур, голови територіальних громад Бориспільського району.

Засідання колегії РВА розпочалося з хвилини мовчання, яку оголосив очільник району Руслан Дяченко. 

«Сьогодні українці та весь світ згадують одну з найстрашніших техногенних  катастроф за часів існування людства, яка й досі озивається пекучим болем у багатьох родинах – вибух на Чорнобильській АЕС. Тому я пропоную вшанувати героїчний вчинок ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та жертв катастрофи хвилиною мовчання», - наголосив Руслан Дяченко.

Далі, обговорюючи порядок денний, членами колегії було розглянуто низку важливих та актуальних питань, серед яких:

  • проведення у Бориспільському районі заходів із весняного благоустрою;
  • проведення весняно-польових робіт сільськогосподарських підприємств району у 2023 році;
  • стан реалізації державної політики у сфері захисту прав дітей у 2022 році.

Заслухавши доповідачів та обговоривши питання, члени колегії, із врахуванням пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення.

На завершення колегії присутні обговорили питання організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 навчальному році. 

У свою чергу, Руслан Дяченко вкотре наголосив на важливості гри «Сокіл» («Джура») для національно-патріотичного виховання молоді Бориспільщини, особливо, в умовах сьогодення. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора