Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Руслан Дяченко про пріоритетні напрямки роботи РВА

Дата: 24.04.2023 15:56
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

Сьогодні, 24 квітня, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації під час якої окреслив основні завдання держслужбовців на найближчі дні.  

Традиційно, у ході наради, присутні обговорили стан справ за минулий тиждень, зокрема, дотримання виконавської дисципліни, проведення посівної кампанії в умовах воєнного стану, перспективи на покращення інвестиційного клімату та сприяння залученню інвестицій для розвитку району, діяльність архівного відділу та питання соціального захисту населення.

Фото без опису

Руслан Дяченко наголосив, що на даний час пріоритетні завдання, які стоять перед районною військовою адміністрацією, це, в першу чергу, реалізація державної політики в усіх сферах, зокрема, у вирішенні питань безпеки та цивільного захисту населення, допомога та підтримка ЗСУ та інших військових формувань.

На завершення наради, Руслан ДЯЧЕНКО озвучив окремі доручення з актуальних питань, що потребують вирішення, закликав керівників докласти максимум зусиль для вирішення нагальних питань та побажав усім плідної роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора