Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Наш спільний обов'язок – забезпечити повноцінне функціонування держави в умовах воєнного стану» - Руслан ДЯЧЕНКО

Дата: 12.04.2023 13:51
Кількість переглядів: 436

Фото без описуВ цей нелегкий час спротиву України російській агресії весь світ єднається у відчайдушній боротьбі.

З початку широкомасштабного вторгнення російської федерації в Україну, за ініціативи начальника Бориспільської РВА Київської області Руслана ДЯЧЕНКА, територіальні громади Бориспільського району неодноразово отримували і по даний час отримують благодійну допомогу від військової адміністрації. 

Зокрема, ОТГ району надавалася допомога на розгортання, забезпечення та діяльність пунктів незламності, а саме: портативні світлодіодні сонячні лампи, ковдри, спальні мішки, каністри для питної води, медикаменти, індивідуальні гігієнічні набори, засобами гігієни для дітей та дорослих, питну воду, продуктові набори та дитяче харчування, конвектори для обігріву приміщення.

До Дня Захисника України військовослужбовці, які служать у Збройних Силах України та прирівняні до них категорії, отримали від Бориспільської районної військової адміністрації Київської області продуктові набори та засоби особистої гігієни.

Неодноразово громадам була надана допомога у вигляді дитячого харчування, підгузків, засобів особистої гігієни, продуктів харчування для внутрішньо переміщених осіб, які прибули на територію району з регіонів України, де ведуться активні бойові дії.

Крім того, за дорученням начальника Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслана Дяченка, керівником гуманітарного штабу районної військової адміністрації Галиною Савчук організовано передачу благодійної допомоги військовим.

До міжнародного дня людей з інвалідністю військова адміністрація забезпечила громади допомогою для осіб з інвалідністю, маломобільних осіб та інших вразливих верств населення засобами особистої гігієни та продуктами харчування.

«Наш спільний обов'язок – забезпечити повноцінне функціонування держави в умовах воєнного стану» - на цьому наголосив голова Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан ДЯЧЕНКО під час засідання за участю представників територіальних громад.

Саме тому держава сьогодні посилює свою підтримку для осіб, що перемістилися із окупованих територій, територій на яких ведуться бойові дії. Та головне без уваги не залишається місцеве населення, особливо категорія діти, інваліди та інші незахищенні верстви населення.

В цей не простий для країни час кожен із нас прикладає максимум зусиль для перемоги! Дякуємо патріотам нашої держави!

Слава Україні!

Героям Слава!

Разом до ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора