Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Дата: 11.04.2023 11:35
Кількість переглядів: 1041

Фото без опису

Під головуванням начальника Бориспільської районної військової адміністрації Київсьої області Руслана Дяченка відбулося засідання спільної районної та міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Згідно порядку денного, комісією було заслухано та обговорено ряд важливих питань. Серед них, стан та шляхи вирішення погашення заборгованості по заробітній платі на підприємствах комунальної форми власності, які перебувають у сфері управління Бориспільської міської ради.

Крім того, у ході засідання, комісією заслухано керівників підприємств боржників, проведено аналіз стану справ та причин виникнення заборгованості із заробітної плати, визначено чіткі механізми та шляхи із вирішення питання погашення заборгованості.

За результатами засідання було прийнято узгоджені рішення спрямовані на усунення проблемних питань з метою сприяння прискоренню погашення існуючих боргів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора