Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Р.Дяченко взяв участь у відкритті Центру розвитку підприємництва

Дата: 28.03.2023 17:44
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Сьогодні, 28 березня, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко взяв участь в урочистому відкритті Центру розвитку підприємництва на базі Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості. 

Такі Центри - це можливість реалізації найбільш раціональних бізнес-ідей з точки зору програм соціально-економічного розвитку регіону завдяки інтегрованості у їх роботу органів місцевого самоврядування, місцевих органів державної влади, територіальних громад та представників бізнесу. Вони  надають допомогу тим, хто тільки планує відкрити власну справу, а для діючих підприємців це шанс підвищити успішність бізнесу, розглянути можливість створення нових робочих місць.

З метою посилення співробітництва та координації зусиль у сфері сприяння розвитку підприємництва було укладено Угоду про співпрацю у сфері сприяння розвитку підприємництва між Бориспільською районної військовою адміністрацією Київської області, Бориспільською міською радою та Бориспільською філією Київського обласного центру зайнятості.

Серед присутніх на заході були Народний депутат України Олександр Федієнко, директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, голова Бориспільської міської ради Володимир Борисенко та запрошені гості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора