Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада з питань безпекової ситуації у Бориспільському районі

Дата: 24.03.2023 18:47
Кількість переглядів: 988

Фото без описуСьогодні, 24 березня, в приміщенні Центру культури і мистецтв Бориспільської міської ради під головуванням начальника Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслана ДЯЧЕНКА та за участі заступника командувача УСІЗО м. Київ, полковника Сергія БАРАНОВСЬКОГО відбулась нарада з питань безпекової ситуації у Бориспільському районі Київської області. 

Також, участь у нараді взяли керівники силового блоку, голови територіальних громад та старости сіл, керівники підприємств, установ та організацій Бориспільського району. 

У ході наради присутні заслухали інформацію щодо дій населення при отриманні сигналу «Повітряна тривога», «Ракетна небезпека» та інформацію щодо правил поводження під час комендантської години.

Начальник військової адміністрації Руслан ДЯЧЕНКО вкотре наголосив на необхідності чіткого та неухильного дотримання вимог порядку дій у разі отримання сигналів «Повітряна тривога» та «Ракетна небезпека», зокрема, і під час проведення сільськогосподарських робіт на території Бориспільського району.

Крім цього, учасники заходу обговорили питання дотримання правил мінної безпеки, а саме, як діяти цивільному населенню при виявленні небезпечних вибухових предметів. 

На завершення наради присутні заслухали та обговорили питання інформаційної безпеки та як не стати помічником ворога при виявленні диверсантів, БПЛА та прольоту ракет.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора