Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 22.03.2023 11:27
Кількість переглядів: 224

Фото без описуБориспільська районна військова адміністрація Київської області вкотре наголошує на  необхідності чіткого та неухильного дотримання вимог порядку дій у разі отримання сигналів: «Повітряна тривога», «Ракетна небезпека» та при мінометних (артилерійських) обстрілах.

З отриманням сигналу про повітряну небезпеку НЕГАЙНО переміщуйтеся у найближчі укриття. Загроза є постійною, бо повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої держави триває.

Станом на зараз ударних угрупувань на кордоні між Україною та республікою білорусь немає. Військове командування перебуває у постійній готовності протидіяти ворогу.

Додатково інформуємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 07.03.2023 № 209, з метою захисту дітей, які перебувають у зоні воєнних дій і збройних конфліктів, може бути прийнято рішення про обов’язкову евакуацію дітей з їх батьками, особами, які їх замінюють, або іншими законними представниками з окремого населеного пункту в місцевості, де ведуться бойові дії.

Ситуація в районі є контрольованою. У разі погіршення безпекової ситуації, населення в невідкладному порядку буде проінформовано керівництвом військової адміністрації щодо подальших дій. 

СЛАВА УКРАЇНІ!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора