Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання працівників сфери ЖКГ і побутового обслуговування!!!

Дата: 17.03.2023 10:33
Кількість переглядів: 624

Фото без опису

Начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан ДЯЧЕНКО, з нагоди Дня працівників сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування, привітав представників житлово-комунальних підприємств Переяславської та Яготинської міських територіальних громад Бориспільського району з їх професійним святом та подякував за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і відданість справі. 

Шановні працівники сфери житлово-комунального господарства і побутового обслуговування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, яке   відзначатимете цієї неділі, 19 березня! 

Ваш високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного розвитку територіальних громад Бориспільщини.

Незважаючи на труднощі сьогодення в умовах воєнного стану, ви гідно виконуєте завдання на «передовій» цивільного життя, забезпечуючи необхідними комунальними послугами населення, заклади соціальної сфери та інфраструктури району. 

Висловлюю щиру вдячність усім, на кого покладено важливу роль у щоденному забезпеченні життєво-необхідних  потреб та послуг для громади Бориспільського району!

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, благополуччя, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму, Перемоги та віри в Україну!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора