Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада щодо актуальних питань життєдіяльності району в умовах сьогодення

Дата: 14.03.2023 16:35
Кількість переглядів: 516

Сьогодні, 14 березня, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан ДЯЧЕНКО, провів нараду щодо актуальних питань життєдіяльності Бориспільського району в умовах сьогодення.

Участь у нараді взяли керівництво Бориспільської районної ради Київської області, керівники підприємств, установ та організацій району, голови територіальних громад та керівники силових структур району.

Розпочинаючи нараду, Руслан ДЯЧЕНКО озвучив основні питання, які винесені на розгляд присутніх. В цілому йшлося про узгодження та ресурсне забезпечення розчисток трас (просік) вздовж та на території охоронних зон об’єктів електроенергетики на території Бориспільського району та про хід мобілізаційних заходів.

Особливу увагу присутніх Р.ДЯЧЕНКО акцентував на необхідності вжиття додаткових заходів щодо проведення агітаційної роботи серед цільових груп громадян Київської області для забезпечення комплектування бригад у рамках проєкту «Гвардія наступу». 

У ході наради присутнім був представлений директор філії «Бориспільське лісове господарство» ДСГП «Ліси України» Віталій СМОЛІН та директор Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості Лариса ПРОЗОРОВА, яка розповіла про можливість отримання через портал «ДІЯ» згідно  з постановою КМУ  від 21.06.2022 № 738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» мікрогрантів від 50 до 250 тис.грн. з метою створення додаткових робочих місць та працевлаштування безробітних.

Підполковник Олексій ПОШАБЛЯ, у свою чергу, проінформував присутніх про стан проведення мобілізаційних заходів на території Бориспільського району, з метою забезпечення боєздатності Збройних Сил України, з дотриманням законності під час їх проведення.

На завершення наради начальник Бориспільської РВА Руслан ДЯЧЕНКО наголосив на обов’язковості подання до районної військової адміністрації інформації про суспільно-політичну ситуацію у територіальних громадах Бориспільського району та на вирішенні питання належного поводження з відпрацьованими лампами, отриманими "Укрпоштою" від населення, шляхом укладення в установленому порядку договорів про здійснення їх збирання, перевезення та утилізації за рахунок коштів, що надходять до спецфонду місцевих бюджетів за справляння екологічного податку.

За результатами наради дані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора