Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада щодо організації та проведення гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 09.03.2023 15:21
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

Сьогодні, 09 березня 2023 року, у приміщенні Бориспільської районної військової адміністрації Київської області відбулася нарада з керівниками закладів освіти Бориспільського району за участі першого заступника голови адміністрації Г.САВЧУК, в. о. начальника відділу гуманітарного розвитку Бориспільської РДА О.ПАВЛЮК, представників департаменту освіти і науки КОДА, представників поліції та ювенальної превенції Бориспільського РУ ГУ НП України в Київській області та представників Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області.

Під час наради обговорили ряд важливих питань. Серед них - організація та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022/2023 навчальному році. 

У ході наради присутні обговорили питання  щодо визначення форми проведення даної гри та зміст заходів. Кожен з представників територіальних громад району, доповів на якому етапі проходить організаційний процес Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та висловив свої пропозиції.

На завершення наради було наголошено на важливості гри «Сокіл» («Джура») для національно-патріотичного виховання молоді Бориспільщини, особливо, в умовах сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора