Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До відома надавачів житлово-комунальних послуг Бориспільського району

Дата: 04.03.2023 20:32
Кількість переглядів: 633

Фото без описуВ рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо інформаційного обміну при призначенні та виплаті субсидій та пільг між Пенсійним фондом України та надавачами житлово-комунальних послуг, Бориспільська районна державна (військова) адміністрація Київської області повідомляємо наступне.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України” з 1 грудня 2022 року призначення  житлових субсидій та пільг проводять органи Пенсійного фонду України, які працюють за принципом екстериторіальності.  Відповідно до п. 50 Положення про призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» від 21.10.1995 № 848 (зі змінами), надавачі послуг на запит Пенсійного фонду в 5-денний термін повинні надати необхідні для призначення субсидій відомості.

Цей інформаційний обмін можливий через кабінет надавача послуг на вебпорталі Пенсійного фонду. Для забезпечення вище зазначеного доступу надавачам послуг необхідно надати кваліфіковані сертифікати електронного цифрового підпису до Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.

Сертифікати  необхідно надсилати на електронну адресу: sert@ko.pfu.gov.ua.

Консультації за телефоном: 044 453-75-50, +38097 774-59-09. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора