Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бориспільської РВА взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 04.03.2023 20:24
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

Начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан ДЯЧЕНКО, спільно із керівниками органів місцевого самоврядування Бориспільського району, взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Захід відбувся в онлайн-режимі за участі керівника Офісу Президента України Андрія ЄРМАКА, голови Верховної Ради України Руслана СТЕФАНЧУКА та Прем'єр-міністра України Дениса ШМИГАЛЯ. 

Президент України, Голова Конгресу  Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ привітав та подякував учасникам засідання за те, що попри війну спільними зусиллями вдалося зберегти функціональність держави. В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ наголосив, що так необхідно діяти й надалі, збільшувати можливості нашої держави й дуже швидко ухвалювати потужні рішення.

Учасники зібрання розглянули три ключових питання. Зокрема, детально обговорили безпекову та гуманітарну ситуацію на тимчасово окупованих та деокупованих територіях України, план відновлення енергетичної інфраструктури України, зруйнованої внаслідок терористичних атак росії та стан реалізації проєктів з відбудови об’єктів інфраструктури у регіонах, постраждалих внаслідок російської агресії. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора