Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бориспільська РВА закликає захистити дітей від агресивної молодіжної субкультури ПВК «Редан»

Дата: 02.03.2023 16:27
Кількість переглядів: 803

Фото без опису

Сьогодні, 02 березня 2023 року, під головуванням начальника Бориспільської РВА Київської області Руслана ДЯЧЕНКА відбулася нарада щодо вжиття невідкладних заходів по убезпеченню підлітків від руху "Редан", який набирає обертів, у тому числі і на Бориспільщині.

Участь у нараді взяли керівники силових структур району, керівники структурних підрозділів Бориспільської РДА Київської області, голови та  освітяни територіальних громад району. 

Нараду розпочав начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан ДЯЧЕНКО, який акцентував увагу присутніх на ситуації з неформальним молодіжним агресивним рухом масових бійок ПВК «Редан», який активізувався останнім часом у різних регіонах України, зокрема й на Бориспільщині. 

Перед присутніми виступив Тарас КРАВЧУК, начальник Бориспільського РУП ГУ НП в Київській області, який доповів, що завдяки оперативним діям працівників поліції було виявлено та локалізовано зібрання молоді з ознаками субкультури на території м. Бориспіль. Станом на сьогодні поліція вже заблокувала 18 каналів та груп, які були створені саме для розкручення цього руху та дестабілізації ситуації всередині країни. У своєму виступі начальник поліції розповів про особливі ознаки ймовірної приналежності молоді до руху, наголосив на необхідності подальшої спільної роботи задля захисту дітей та недопущення залучення підлітків до агресивної молодіжної субкультури ПВК «Редан». 

На завершення наради начальник адміністрації Р.ДЯЧЕНКО закликав освітян району та голів територіальних громад провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед педколективів, у середовищі неповнолітніх, а також з їхніми батьками, намагаючись пояснити, чому подібні рухи спрямовані дестабілізувати обстановку в країні, також, запропонував відпрацювати алгоритм спільних дій з метою недопущення поширення агресивного молодіжного руху, налагодити роботу щодо відслідковування утворення нових каналів та груп, з метою їх блокування та за можливості залучати ДФТГ до виявлення скупчення молоді з відповідними ознаками у одязі та інформування про це поліції для вжиття відповідних заходів. 

За підсумками наради напрацьовано ряд рекомендацій та надано доручення начальника Бориспільської РВА Руслана ДЯЧЕНКА. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора