Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся публічний звіт начальника Бориспільської РВА Руслана ДЯЧЕНКА

Дата: 28.02.2023 18:39
Кількість переглядів: 845

Днями, у приміщенні РВА відбувся публічний звіт начальника Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслана ДЯЧЕНКА за підсумками роботи 2022 року.

Метою даного звіту є належне інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та підзвітності районної військової адміністрації.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів адміністрації, керівники силових структур та об’єднаних територіальних громад району, представники засобів масової інформації та громадських організацій.

У своєму виступі Руслан ДЯЧЕНКО детально проаналізував роботу кожної галузі, презентував інформацію про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, а також зауважив, що у 2023 році доведеться докласти максимум зусиль, для того щоб вирішити ряд важливих завдань для розвитку Бориспільського району.

На завершення своєї доповіді Руслан ДЯЧЕНКО висловив слова вдячності Збройним Силам України, волонтерам, головам територіальних громад, працівникам структурних підрозділів адміністрації за те, що працювали в цих непростих умовах однією командою, знаходили спільну мову у вирішенні важливих економічних, соціальних та військових питань. 

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Публічний звіт начальника Бориспільської РВА Київської області розміщено на офіційному веб-сайті Бориспільської районної військової адміністрації Київської області 20 лютого 2023 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора