Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з актуальних питань діяльності та розвитку галузі освіти в умовах воєнного стану

Дата: 22.02.2023 16:17
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

В приміщенні Бориспільської районної військової адміністрації Київської області, під головуванням заступника голови Київської обласної державної (військової) адміністрації  Жанни ОСИПЕНКО, за участі директора  департаменту освіти і науки Київської обласної державної (військової) адміністрації Ярослава ТРОСТЯНСЬКА відбулася нарада з актуальних питань діяльності та розвитку галузі освіти в умовах воєнного стану. 

Участь у нараді взяли представники Головного управління Національної поліції в Київській області, Головного управління ДСНС України в Київській області, Управління поліції охорони в Київській області, профільні заступники голів територіальних громад Бориспільського району з питань освіти та керівники місцевих органів управління освітою.

У ході наради присутні обговорили стан фінансування галузі освіти у 2023 році та наявну мережу закладів освіти області, розглянули питання діяльності інклюзивно-ресурсних центрів та шляхи розвитку освітніх систем регіону. Було акцентовано увагу на необхідності формування мережі міжшкільних ресурсних центрів з вивчення предмета «Захист України» та посилення проведення національно-патріотичного виховання дітей у закладах освіти.

Жанна ОСИПЕНКО наголосила на важливості належної організації безпечного середовища в освітніх закладах, покращення умов для перебування дітей в укриттях, розповіла присутнім про діяльність Освітнього хабу Київщини та про особливості використання цифрових інструментів в освітньому процес. 

Представники ДСНС та Національної поліції у своїх виступах нагадали присутнім про важливість збереження життя, фізичного та психічного здоров’я дітей, наголосили на обов’язковості дотримання правил безпеки під час організації навчання у всіх закладах освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора