Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з приводу залучення працезданих осіб до суспільно корисних робіт

Дата: 23.02.2023 14:18
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

22 лютого 2023 року було проведено зустріч начальника Бориспільської районної військової адміністрації Руслана ДЯЧЕНКА з виконувачем обов’язків директора Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості Ларисою Прозоровою та начальником Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Інною БІЛЕЦЬКОЮ.  
Під час зустрічі було заслухано звіт про програми, які діяли у 2022 році та сумами  компенсацій виплачених роботодавцям за рахунок коштів Фонду.  
Також було піднято багато питань, які потребують термінового виконання. Насамперед, це проведення суспільно корисних робіт, розширення видів робіт, збільшення кількості підприємств та установ для проведення даних робіт.  
          В умовах воєнних дій всі зусилля суспільства мають бути спрямовані на опір агресору та подолання наслідків вторгнення. Відтак, зростає необхідність збільшення кількості трудових ресурсів, залучених до забезпечення нормального функціонування суспільства. Одним із таких ресурсів є залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт. 
          Окремо розглянули питання щодо мікрогрантів. Зокрема, що потрібно знати про підтримку від держави, скільки можна отримати за урядовою програмою «єРобота» коштів, на що можна витратити грантові кошти та про відповідність бізнес-планів умовам програми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора