Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2023 р., 14:57
Сьогодні, 07 квітня, під головуванням начальника Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслана ДЯЧЕНКА відбулася робоча нарада з аграріями району.
28 Березня, 2023 р., 17:48
28 березня, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів чергове засідання колегії районної військової адміністрації. 
28 Березня, 2023 р., 14:18
Міста Героїв. Тут народжується сміливість/Cities of Heroes. Birthplace of bravery
24 Березня, 2023 р., 18:47
Сьогодні, 24 березня, в приміщенні Центру культури і мистецтв Бориспільської міської ради під головуванням начальника Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслана ДЯЧЕНКА та за участі заступника командувача УСІЗО м. Київ, полковника Сергія БАРАНОВСЬКОГО відбулась нарада з питань безпекової ситуації у Бориспільському районі Київської області. 
24 Березня, 2023 р., 18:26
Начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан ДЯЧЕНКО, з нагоди 7-ої річниці від дня створення батальйону патрульної поліції м. Бориспіль, привітав патрульних зі святом та подякував кожному за їх нелегку, самовіддану, небезпечну та відважну працю, за мужність, відданість та відповідальне ставлення до забезпечення громадського спокою  і порядку у цей непростий для усіх українців час. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора