Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся форум-діалог "Освіта  Київщини: безпека,новий зміст,трансформація" під гаслом: "Сила у стійкості"

Дата: 27.08.2024 21:42
Кількість переглядів: 133

Фото без опису🎓27.08.2024  освітяни Бориспільщини спільно з в.о. начальника відділу гуманітарного розвитку Бориспільської районної державної адміністрації Київської області Оленою Сергєєвою прийняли участь в Обласній серпневій конференції у форматі форуму-діалогу "Освіта  Київщини: безпека,новий зміст,трансформація" під гаслом: "Сила у стійкості". 

Дякуємо керівництву Київської обласної військової адміністрації та Департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації за організацію даного заходу та налагодження якісного діалогу між освітянами,владою і громадськістю.

✔️В ході форуму було розглянуто ряд важливих питань для успішного реформування освітньої сфери в області та належної підготовки до 2024/2025 навчального року.

Обласний захід відкрив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, який привітав присутніх та нагородив найкращих педагогів за заслуги в галузі освіти.

Під час панельних дискусій педагоги Київщини обговорили найбільш актуальні освітні питання: трансформація дошкільної освіти, реформа профільної школи, освітні втрати та шляхи їх подолання, безпечне освітнє середовище, психологічне та ментальне здоров'я учасників освітнього процесу,а також ряд інших дуже важливих питань.

Працюємо і далі над вдосконаленням галузі освіти на благо наших дітей!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора