Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДЕРЖКОМТЕЛЕРАДІО ОГОЛОШУЄ ПРО КОНКУРС НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ ЗА ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКІ ТВОРИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА

Дата: 09.06.2024 13:39
Кількість переглядів: 27

Фото без описуДержавний комітет телебачення і радіомовлення України приймає заявки для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2023 рік.

Премія присуджується у чотирьох номінаціях:

  • літературні твори для дітей та юнацтва;
  • художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва;
  • театральні вистави для дітей та юнацтва;
  • художні та анімаційні фільми для дітей та юнацтва.

На здобуття Премії висуваються оригінальні твори і роботи, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, ніж за пів року до їх подання на конкурс. До участі в конкурсі не приймаються твори, які вже були відзначені іншими преміями.

Пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії можуть вносити творчі спілки, національно-культурні та національно-просвітницькі товариства, видавництва і видавничі організації, редакції періодичних видань, вчені ради вищих навчальних закладів, наукові установи, асоціації.

Для участі в конкурсі необхідно подати до Держкомтелерадіо такі документи:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора у паперовій та електронній формі;
  • три примірники твору в друкованому вигляді та за наявності примірник твору в електронній формі (для номінацій: літературні твори для дітей та юнацтва, художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва);
  • розширену анотацію на твір у паперовій та електронній формі;
  • копії відгуків у засобах масової інформації, рецензії (за наявності);
  • художні, анімаційні фільми та відеозаписи театральних вистав в електронній формі;
  • копії паспорта й копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (у разі висунення колективу – копія паспорта і довідки кожного члена колективу), крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті.

Творчі роботи можна подати за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва»).

Кінцевий термін подання до Держкомтелерадіо документів на участь у конкурсі – 1 листопада 2023 року.

Пакет документів просимо дублювати на електронну адресу: vadim@comin.gov.ua. Контактні телефони: (044) 279-59-61, 279-59-47.

Детальну інформацію щодо участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва можна знайти за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора