Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася щотижнева нарада з актуальних питань життєдіяльності Бориспільського району в умовах сьогодення

Дата: 18.07.2024 17:22
Кількість переглядів: 247

Фото без описуНачальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан ДЯЧЕНКО провів щотижневу нараду з керівниками силових структур, головами територіальних громад Бориспільського району та представниками Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Традиційно, на нараді обговорили поточний стан справ у територіальних громадах Бориспільського району, проаналізували стан виконання поставлених завдань відповідно до законодавства України про мобілізаційну підготовку та мобілізацію, організацію та здійснення оповіщення військовозобов’язаних та забезпечення їх своєчасного прибуття до РТЦК та СП. Обговорили спільний алгоритм дій щодо виконання визначених завдань із призову мобілізаційних ресурсів, проблемні питання під час проведення мобілізації на території Бориспільського району та шляхи їх вирішення.

Крім того, полковник Сергій РУСІН, начальник Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки інформував присутніх, що відповідно до нового мобілізаційного закону, термін оновлення облікових даних військовозобов’язаних завершено. Відтепер військовозобов’язані, які  не оновили дані, можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності.

Також, присутні заслухали та обговорили стан забезпечення збереженості архівних документів в територіальних громадах Бориспільського району. Як зазначив Тарас ЗУБАНЬ, начальник архівного відділу Бориспільської районної державної адміністрації Київської області першочергові заходи, які необхідно здійснити територіальним громадам:

  • удосконалити описи погосподарських книг та з кадрових питань сільських рад з наступним їх наданням на розгляд експертно-перевірної комісії Державного архіву Київської області для взяття на державний облік;
  • упорядкувати документи сільських рад колишнього Бориспільського та Переяславського районів, які у результаті адміністративно-територіальної реформи були об’єднані у громади, та передати їх на зберігання до архівного відділу Бориспільської районної державної адміністрації Київської області. 

Виконувач обов’язків начальника відділу містобудування та архітектури Бориспільської районної державної адміністрації Київської області Алла ПЕТРИК, у свою чергу, інформувала присутніх про вжиття невідкладних заходів для актуалізації даних щодо власників або землекористувачів земельних ділянок, наведення ладу у правовстановлюючих документах на земельні ділянки та створення спеціальних комісій для контролю питань використання земель. 

Окрім цього, присутніми піднімалося питання щодо надання дорожньої карти порядку фінансування (співфінансування) органами місцевого самоврядування проведення ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення в межах територій громад Бориспільського району.

На завершення наради дані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора