Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закладам освіти комунальної власності Бориспільського району Київської області вручено комплекти спортивного інвентарю 

Дата: 18.07.2024 16:42
Кількість переглядів: 3033

Фото без описуУ рамках реалізації Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту «Київщина спортивна» на 2022-2025 рр. 66 закладів освіти комунальної власності Бориспільського району Київської області отримали 66 комплектів спортивного інвентарю. До комплектів входять м’ячі для волейболу, баскетболу, футболу, гандболу, регбі та інвентар для тренування. 

Бориспільський район вже третій район в Київській області, який отримує такий інвентар.

На заході були присутні перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко, директор Київського обласного центру "Спорт для всіх" Андрій Михальчук, представники територіальних громад та закладів освіти Бориспільського району.

«Дякую керівництву Київської обласної військової адміністрації та Київському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», які постійно працюють над створенням потужної мотивації до занять фізичною культурою. Сподіваюся, що покращення матеріально-технічної бази заходів фізкультурно-спортивного спрямування, сприятиме залученню учнівської молоді до різних видів фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи.

Адже діти - це наше майбутнє!

Ми пишаємося командою Щасливського ліцею Пристоличної сільської ради, яка здобула І місце з футзалу на Всеукраїнському етапі шкільних ліг "Пліч-о-пліч"  та стала найкращою шкільною командою в нашій країні.

Тож сподіваюся, що в наступному навчальному році ми матимемо ще більше Переможців від нашого району на Всеукраїнських етапах ігор, а даний спортивний інвентар цьому допомогатиме під час проведення тренувань.

Разом до Перемоги!» - зазначив начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан ДЯЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора