Бориспільська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася щотижнева нарада з актуальних питань життєдіяльності Бориспільщини 

Дата: 15.11.2023 11:13
Кількість переглядів: 426

Фото без описуДнями, начальник Бориспільської РВА Київської області Руслан Дяченко провів щотижневу нараду з головами територіальних громад та керівниками силових структур Бориспільського району щодо актуальних питань життєдіяльності району в умовах сьогодення.

Розпочинаючи нараду, Руслан ДЯЧЕНКО озвучив основні питання, які винесені на розгляд присутніх. В цілому, йшлося про хід виконання робіт із облаштування захисту об’єктів системи водопостачання, водовідведення, теплопостачання, газопостачання, електропостачання та інших об’єктів систем життєзабезпечення на території громад Бориспільського району.

Про роботу мережі Пунктів незламності в населених пунктах Бориспільського району Київської області, у свою чергу, доповіла Оксана Черниш, начальник відділу з питань цивільного захисту населення Бориспільської районної державної адміністрації Київської області. З її слів, станом на 14.11.2023 на території Бориспільського району організовано роботу та функціонування 87 пунктів незламності. Також, в Бориспільській ТГ розгорнуто 72 пункти зарядки мобільних пристроїв («Power пункти»).

Крім того, у ході наради присутні заслухали та обговорили питання щодо встановлення камер відеоспостереження у населених пунктах територіальних громад району, питання щодо готовності укриттів на території громад району та питання відкриття і облаштування класів безпеки в освітніх закладах Бориспільського району. 

На завершення наради дані відповідні доручення, терміни їх виконання та настанови щодо подальшої роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора